Vad är Saadi Xperience?

Vår hjärna är involverad i allting vi gör, hur vi tänker, hur vi känner, hur vi uppför oss och hur bra du kommer överens med andra människor. Det är det organet som tar fram vår personlighet, karaktär, intelligens och hur vi tar beslut i livet. Med en starkare hjärna är vi lyckligare, fysiskt hälsosamma, visare, rikare och vi tar bättre beslut för oss själva som hjälper oss att leva bättre, längre och mer framgångsrikt.

När vår hjärna inte är i ett ohälsosamt stadie på grund av dåliga erfarenheter eller ett traumatiskt förflutet så påverkar det oss genom att vi inte är lyckliga, vi blir mer sjuka, mindre visa, och inte så framgångsrika för att vi oftast tar med det förflutna in i framtiden.

Genom att bryta den vi är för att bli en ny person med en hälsosammare hjärna behöver vi bryta den vi en gång var genom att lära sig mer om sig själv och sin hjärna.

”Hur vi upplever världen reflekterar vårt inre tillstånd och vi mår med oss själva. Desto vi mer vi breddar vår perception ju mer ändrar vår syn på oss själva och livet. Det är en aktion av självkärlek!”

Hanna Saadi, CEO Saadi Xperience

Image