Vad är Saadi Xperience?

Vår hjärna är involverad i allting vi gör, hur vi tänker, hur vi känner, hur vi uppför oss och hur bra du kommer överens med andra människor. Det är det organet som tar fram vår personlighet, karaktär, intelligens och hur vi tar beslut i livet. Med en starkare hjärna är vi lyckligare, fysiskt hälsosamma, visare, rikare och vi tar bättre beslut för oss själva som hjälper oss att leva bättre, längre och mer framgångsrikt.

När vår hjärna inte är i ett ohälsosamt stadie på grund av dåliga erfarenheter eller ett traumatiskt förflutet så påverkar det oss genom att vi inte är lyckliga, vi blir mer sjuka, mindre visa, och inte så framgångsrika för att vi oftast tar med det förflutna in i framtiden.

Genom att bryta den vi är för att bli en ny person med en hälsosammare hjärna behöver vi bryta den vi en gång var genom att lära sig mer om sig själv och sin hjärna.

Genom att delta på mina workshops kommer du att lära dig i enkla steg om hur vår hjärna är konstruerad, vad som blockerar det vi vill åstadkomma men viktigast av allt HUR vi kan åstadkomma det vi önskar och drömmer om. Genom att ändra ditt tankesätt, hålla en god ”hjärn-vana” och meditera är det som nyckeln till att ta bort allt som blockerar din väg.

I workshopen kommer vi att testa, lära och utbyta för att du ska hitta ditt sätt att leva med en starkare hjärna i din vardag.

”Vi är så fäst vid våra värderingar och vår perception i livet; vi är så fäst vid våra förflutna känslor. Vi ser vår tro och perception som vår sanning istället för idéer som vi kan ändra på. Många av dom här sakerna har en negativ påverkan på vår lycka och vårt välmående.”

Hanna Saadi Akgül, CEO SaadiXperience

Image