Välkommen!

Välkommen!

Hej, 

Välkommen till min blogg!

Detta är en blogg jag har valt att starta för att på något sätt kunna dela tips, kunskap och inspiration utan sociala medier. Min filosofi säger att om man själv har hittat knep, metoder och tillvägagångssätt som får oss att må bra så ska vi heller inte gate-keep it, utan det ska delas för att vi vill se andra lyckas, må bra och lysa av lycka. 

Då sociala medier inte kommer vara en kanal för mig att fortsätta dela så som jag har gjort tidigare kommer bloggen istället fungera som en ny kanal. Fördelen här är att man lättare kan utveckla budskapet och baka in kunskapen i det man vill förmedla. 

Ni kommer att finna en blandning av video + texter av det ni har sett tidigare på Instagram om saker jag förespråkar, min filosofi, knep, tips, quotes och självklart livet som mamma till Zeyna och Eden. Ni kommer även kunna följa mina resa i livet i hopp att det ska bringa lite inspiration till andra. 

Med min passion till att skriva ser jag fram emot att få dela detta med er där vi på sikt bygger ett nätverk och kan nyttja varandras kunskap och hjälp. Till den som bara vill läsa och finnas med är lika mycket välkommen. Känner att du att fler behöver den här sidan så dela den till nära och kära.

Ett nytt inlägg kommer varje söndag, en perfekt boost som en start på nya veckan! 

Detta gör vi tillsammans, så kommentera och kom med dina tankar! 

/Kärlek!

Det finns bara ett sätt att leda i livet och det är med kärlek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *